Menu

VSK Aarhus indgår aftale med LY/Copenhagen.dk

image
Michael Lynge
02. august 2018 kl. 07:08

Forud for slutspillet 2018 er pigerne fra VSK Aarhus’ 3F ligahold blevet klædt på efter kunstens regler når de rejser til udebanekampe. Det er de blevet da webshoppen Lovelystyle.dk har valgt at indgå en aftale, hvor alle spillere på holdet har fået udleveret lækkert rejsetøj fra PUMA. Sidenhen har der dog været et navneskifte, hvilket betyder at navnet fremover er LY/Copenhagen.dk ligesom webshoppen der skal besøges hedder: www.lycopenhagen.dk

 

Om aftalen siger Direktør og Partner hos LY/Copenhagen, Adam Ferati:

Vi vil med vores sponsoraftaler altid gerne støtte gode formål. Vi går ikke kun op i online tilstedeværelse, men vil også have gode samarbejder med sportsklubber. Her kan vi få adgang til nogle spændende sportsprofiler, som kan være ambassadører for vores brand og webshop.

 

LY/Copenhagen henvender sig i dag primært til de 16 til 25-årige, hvor de med anerkendte mærker, flotte designs og et look der ”taler til øjet”, går en spændende tid i møde. Ideerne fra de unge founders er mange og ambitiøse, og der bliver allerede talt om fysiske butikker, pop-up shops og events samt et korps af kendte ambassadører.

Vi ønsker et stabilt samarbejde med VSK Aarhus og vi skal have det sjovt sammen. Vi har allerede en masse ting op at vende som vi vil lave sammen med spillerne, og det glæder vi os helt vildt til, fortæller Partner Andreas Pedersen.

 

VSK Aarhus har som en del af sin sponsorpakke tilbud LY/Copenhagen deres logo på rejsetøjet, annoncer i kampprogrammer og Klubbladet, ligesom udvalgte spillere i den kommende periode skal være ambassadører for LY/Copenhagen ved at gå i tøjet og give deres holdninger til kende.

 

For yderlige info kontakt

Direktør LY/Copenhagen Adam Ferati 2891 3317

Kommerciel chef VSK Aarhus, Michael Lynge 2858 4825

Luk