Menu

Tank med OK og støt VSK Aarhus

image
31. oktober 2017 kl. 08:41
Vidste du, at du kan støtte os op til 3 gange så meget, hver gang du tanker med dit OK Benzinkort. Du skal bare skifte til OK El, OK Mobil eller begge dele, så kører det … Og vi har tjekket – OK har nogle rigtig gode elpriser og mobilpakker lige nu på ok.dk/lokalsport
Dine medlemmer ved sikkert, at de kan støtte klubben med et OK Benzinkort. Men de færreste ved, at de kan tredoble støtten med OK El og OK Mobil. Der er med andre ord gode muligheder for at få lidt ekstra i klubkassen – hvis du vil være med til at udbrede budskabet.
3 gange så meget pr. liter
Lige nu støtter dine medlemmer med 5 øre pr. liter, hver gang de tanker med et OK Benzinkort. Men hvis de samtidig skifter til OK El eller OK Mobil, så fordobler vi støtten. Og vælger de begge dele, ja, så tredobler vi støtten til 15 øre for hver liter. Det bliver alligevel til en del i løbet af et år.  
 
Jo flere, der skifter, jo flere penge i klubkassen. Det giver sig selv. Så tag en snak med dine medlemmer, upload de vedhæftede bannere på klubbens hjemmeside og del det vedhæftede opslag på Facebook. 
 
Hvis du vil vide mere, kan du altid kontakte os på sponsormail@ok.dk eller 89 32 22 32.
 
Venlig hilsen
OK

 

Luk