Menu

Liiteguard indgår i et samarbejde med VSK Aarhus

image
08. februar 2019 kl. 12:58
Liiteguard er et nyt dansk sportsbrand, som fokuserer på at udvikle funktionelle beklædningsprodukter, som bl.a. skal optimere fodboldspilleres præstationsevne.

De har bl.a. udviklet verdens første 100% formbare benskinne, som kan genformes alle de gange man ønsker (se link nedenfor). Dertil har de udviklet en fodboldstrømpe med hele 5 funktioner, hvor en af funktionerne er en indvendig lomme til en benskinne, så man ikke længere skal bruge strømpetape, hvilket kan være en årsag til ømhed i akillessene og lægmusklen når man spiller fodbold.

 

Formbar benskinne: www.Liiteguard.com/benskinne

 

Nedenfor kan du læse nogle udtalelser fra pigerne omkring Liiteguards produkter

 

Stifter og CEO i Liiteguard, Christopher Geertsen, udtaler følgende om samarbejdet med VSK Aarhus:

  • Da vi har kontor og er stiftet her i Aarhus, er det oplagt at finde nogle samarbejdspartnere i Aarhus. Og valget faldt på VSK Aarhus af nogle forskellige årsager: 
    1. Vi havde allerede spillere på Kvinde og Herrer første holdene som bruger Liiteguard, og den positiv respons vi har fået på produkterne fra spillerne, giver os en valid indgangsvinkel til at starte et samarbejde.
    2. Udviklingen indenfor kvindefodbold er støtstigende, og med VSK Aarhus’ fokus og flotte andel i dette med deres Liga hold, men også store pigeafdeling er en betydelig årsag til et spændende samarbejde.
    3. Udover deres pige afdeling er VSK Aarhus er kendt for at fokusere på deres ungdomsafdeling og har opbygget en stærk kultur indenfor talentudvikling, som de ønsker at udbygge yderligere.
    4. Dertil er VSK Aarhus’ værdi om at fokusere på de små detaljer (det rigtige udstyr) pga. deres færre ressourcer en vigtig værdi som vi også går ind for.


Få 15 % i rabat på Liiteguard:
Med samarbejdet kan vi tilbyde 15% i rabat, alt du skal gøre er:

  1. Gå ind på Liiteguard.com
  2. Vælg det/de produkter du ønsker
  3. Benyt rabatkoden "VSK" og få 15% i rabat 
Luk