Menu

User IT konverterer netværk til full service

image
Trine Hermansen
12. marts 2019 kl. 11:04
Jan Sejer fra User IT har for nylig meldt sig ind i VSK Aarhus Erhvervsnetværk. Han netværker for at skabe relationer.

»Hos User IT servicerer og sikrer vi driften af alt IT i virksomheder af alle størrelser og i hele landet. Vi holder styr på arbejdsstationer, netværk, sikkerhed, server og hosting. Med andre ord kan vores kunder få løst stort set alle deres IT-behov ét sted«, fortæller Jan Sejer.

Jan Sejer er CTO og medejer af User IT, der har base på Skejby Nordlandsvej 311 i Aarhus N. Han har for nylig meldt sig ind i VSK Aarhus Erhvervsnetværk.

IT skal være nemt
»Siden jeg stiftede User IT i 2006 har mit fokus været at skabe tætte, langsigtede samarbejder med kunderne. Vi har altid brugerne i centrum og IT skal være nemt«, siger Jan Sejer og fortsætter:

»Hos os får kunderne IT-løsninger, som er skræddersyet deres behov. Hvis den rette løsning for eksempel kræver, at der bliver trukket nye kabler eller at serverrummet bliver gjort rent, så trækker jeg på fagfolk, som jeg kender og har tillid til. Og netop derfor giver det god mening for mig at sidde med i et erhvervsnetværk som dét i VSK Aarhus«.

Netværk understøtter forretning
Jan Sejer er opvokset i Vejlby og har i sin tid spillet fodbold i både VIK og Skovbakken. Derfor er det naturligt for ham at støtte op om et erhvervsnetværk drevet af VSK Aarhus. Han ser frem til at knytte mange flere relationer i lokalområdet – blandt andet fordi et veludbygget netværk bidrager til, at User IT kan tilbyde kunderne full service.

»Jeg har ingen illusion om, at jeg skal sælge IT-løsninger til medlemmerne af netværket. Jeg kommer her for at skabe relationer, som kan understøtte de løsninger jeg tilbyder mine kunder. Ligesom jeg selvfølgelig gerne henviser til og skaber forbindelse mellem folk, jeg kender«, siger Jan Sejer, der som nyt medlem allerede selv er bruger af nogle af de ydelser, som netværket i VSK Aarhus kan levere.

»Hvis jeg kan få de rette ydelser lokalt, så bruger jeg helst mine penge her«, slutter Jan Sejer.

Vil du vide mere om User IT?
Vil du vide mere om IT – infrastruktur, hosting, sikkerhed og udvikling – så besøg User IT på deres hjemmeside: www.userit.dk eller kontakt Jan Sejer på js@userit.dk eller telefon 23 27 29 50

---

Næste møde i VSK Aarhus Erhvervsnetværk er den 13/3-2019, kl. 7.30 – og du kan komme med som gæst. Læs mere om netværket