Menu

Lokale netværk er en del af strategien hos Risskov Revision

image
Trine Hermansen
08. marts 2019 kl. 10:08
Tage Ansø fra Risskov Revision har været en del af VSK Aarhus Erhvervsnetværk siden opstarten, og han fortsætter medlemskabet i 2019.

»Hos Risskov Revision er deltagelse i lokale erhvervsnetværk en strategisk beslutning. Derfor er vi med i flere forskellige netværk«, fortæller Tage Ansø, der er registreret revisor og partner hos Risskov Revision. Han har været en del af VSK Aarhus Erhvervsnetværk siden 2017.

Netværk er relationer – ikke en salgskanal
»For mig giver det rigtig god mening fortsat at støtte op omkring det lokale erhvervsnetværk i VSK Aarhus. Dels er jeg opvokset i Risskov, og dels er en stor del af vores kunder fra lokalområdet«, siger Tage Ansø.

Risskov Revision er en mindre statsautoriseret revisionsvirksomhed, som har til huse på Brunbjergvej 3 i Risskov. Kunderne repræsenterer virksomheder af alle størrelser fra vidt forskellige brancher. Revisorerne sætter en ære i personlig betjening og højt kvalitetsniveau – og forretningen bygger i høj grad på tillid og langvarige relationer. Tage Ansø fortæller:

»Hos Risskov Revision ser vi faktisk ikke netværk som en direkte salgskanal. Nøjagtig som i forholdet til vores kunder, har vi mere fokus på at skabe tætte relationer. I de lokale erhvervsnetværk skaber vi fundamentet til den tillid og troværdighed, som i sidste ende kan overbevise potentielle kunder om, at vi er den rette samarbejdspartner inden for klassiske revisorydelser, rådgivning og sparring til virksomheder«.

Vil du vide mere om Risskov Revision?
Besøg Risskov Revision på https://www.rr.dk/ – eller kontakt Tage Ansø for en uforpligtende og gratis snak om fx opstart af virksomhed, finansiering, budgetter, virksomhedsformer, etablering af bogholderi/administration, revision og regnskab samt rådgivning inden for moms, skat og selskabsstruktur.

Du træffer Tage Ansø på ta@rr.dk og telefon 69 14 48 04

---

Næste møde i VSK Aarhus Erhvervsnetværk er den 13/3-2019, kl. 7.30 – og du kan komme med som gæst. Læs mere om netværket