Menu

GF Forsikring netværker nu i VSK Aarhus

image Foto: GF Forsikring
Trine Hermansen
04. marts 2019 kl. 13:21
Fremover kan du møde assurandør Karsten Riis Thomsen fra den lokale afdeling af GF Forsikring til erhvervsnetværksmøderne i VSK Aarhus.

»Hos GF Forsikring er ambitionen at være mere lokal end de andre forsikringsselskaber. Derfor har vi kontorer over hele landet, hvor vi altid er klar til at give personlig og nærværende rådgivning«, fortæller Karsten Riis Thomsen.

Karsten Riis Thomsen er assurandør hos GF Forsikring Aarhus, der har til huse i Skejby Centret på Skelagervej 7. Han har netop meldt sig ind i VSK Aarhus Erhvervsnetværk.

»Som nyt medlem ser jeg selvfølgelig frem til at skabe forretningsmæssige relationer i vores fælles lokalområde. I GF Forsikring vil vi være tæt på vores kunder – derfor ser jeg selvfølgelig også gode muligheder i at knytte tættere bånd til VSK Aarhus og klubbens knap 1.400 medlemmer«, siger Karsten Riis Thomsen.

Kundeejet selskab med overskudsdeling
Hos GF Forsikring er ejerforholdet unikt. Forsikringsselskabet er nemlig ejet af kunderne.

»Hvis vi laver overskud på forsikringerne, går pengene til kunderne og ikke aktionærer. Og heldigvis er det kun overskuddet, der kan deles – ikke underskuddet. Det betyder noget for mig som assurandør«, fastslår Karsten Riis Thomsen, der har mange års erfaring fra forsikringsbranchen. Han fortsætter:

»Overskudsdeling er kundernes sikkerhed for, at de ikke betaler for meget for deres forsikringer. Jeg ser derfor altid mine kunder i øjnene med god samvittighed, når jeg møder dem rundt omkring i lokalområdet«.

Også forsikringer til erhvervsvirksomheder
GF Forsikring har i mere end 50 år leveret en bred vifte af forsikringer til private kunder.

»Gennem tiden har det været et ønske fra mange af vores kunder, at de også kunne tegne erhvervsforsikringer hos os. Derfor har vi siden 2017 også leveret erhvervsforsikringer til vidt forskellige brancher – for eksempel detail, håndværk, kontor og ejendomme«, slutter Karsten Riis Thomsen.

Vil du vide mere om GF Forsikring?
Besøg GF Forsikring (Aarhus) – eller kontakt Karsten Riis Thomsen på kart@gfforsikring.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om forsikringsmuligheder hos GF Forsikring.

---

Næste møde i VSK Aarhus Erhvervsnetværk er den 13/3-2019, kl. 7.30 – og du kan komme med som gæst. Læs mere om netværket