image
Morten Madsen
28. august 2017 kl. 07:37
Det blev til en ret overbevisende VSK-sejr, da de gæstede Varde i 3F-Ligaen!
Fra første fløjt satte det Aarhusianske mandskab sig på opgøret, og indenfor de første 10 minutter var der flere tilløb til scoring. Det blev Simone Hagelskjær der indledte scoringen, da hun i det lille felt kunne score, da bolden fik lov at passere hele vejen gennem feltet efter et frispark. Centralt havde Sif Rykær, Simone Hagelskjær og Emma Andersen gode arbejdsbetingelser, og det udnyttede de optimalt især i første halvleg. Mange fine angreb blev sat op, og da Signe Holt Andersen headede Rikke Bøttchers fine indlæg i kassen til 2-0 pegede pilen kun i en retning.
I kampens 36. minut blev det 3-0! Efter et par riposter faldt bolden igen for fødderne af Simone Hagelskjær, hvis afslutning blev afrettet af Vardes Jane Jeppesen, som derved blev noteret for et selvmål.

Lige inden pausen gjorde Signe Holt Andersen det til 4-0 med et hårdt spark fra kanten af feltet.

Tempoet faldt en smule i 2. havleg, men stadig med VSK i fuld kontrol. 5-0 blev det efter 65 minutter. Rikke Bøtcher brød igennem i venstre side, og indlægget sparkede Signe Holt Andersen sikkert i kassen.

Varde havde også et par forsøg i anden halvleg.  Deres lynhurtige kant Frida Pedersen skød lige over tværribben efter 53 minutter, og Solveig Andersens indlæg tog imod slutningen af opgøret den ene opstander.

VSK gjorde brug af alle tre udskiftninger. Laura Østergaard erstattede Simone Hagelskjær efter 62 minutter, og Ditte Høgsted fik de 21 minutter for Rikke Bøtcher. Louise Spang erstattede Anna Graversen på venstre back og gjorde det fortrinligt efter pausen!

En vigtig sejr, der må give god selvtillid at tage med til udeopgøret imod Vejle Onsdag aften.
Se alle målene her
11. minut: 1-0 Simone Hagelskjær
27. minut: 2-0 Signe Andersen
37. minut: 3-0 Simone Hagelskjær
39. minut: 4-0 Signe Andersen
66. minut: 5-0 Signe Andersen