Menu

Træningskamp mod Fortuna Hjørring i aften

image
Michael Lynge
04. juni 2019 kl. 21:46
Sæsonen er egentligt ovre, og spillerne fra VSK Aarhus kan skimte sommerferien. Men inden det er ferietid, er der stadig 3 ugers træning og en venskabskamp i aften som skal spilles. Modstanderen er sølvvinderne fra Fortuna Hjørring.  

 

Sæsonens sidste kamp blev spillet for en lille måned siden, og der små 3 uger til sommerferien. Netop derfor kunne det ligne en formålsløs kamp når VSK Aarhus tager i mod Fortuna Hjørring i en træningskamp på Vejlby Stadion. Det er assistenttræner for hjemmeholdet, Allan Nørgaard, dog ikke enig i.

Kampen i aften handler om at vi skal holde os skarpe og samtidig også sikre at vores piger kan få lidt fodboldkamp i benene. Fordi at sæsonen sluttede så tidligt som den gjorde, så er det klart at vi står lidt i et vakuum. Dette vidste vi også da vi i sin tid fik kampprogrammet og netop derfor havde vi et ønske om at få 1-2 kampe fra sæsonens sidste kamp og inden vi gik på sommerferien. Det er kampen i dag og den er vigtigt som supplement til den træning vi har gang i i øjeblikket.

 

I træningskampe er der sjældent andet end æren på spil. Derfor ses det ofte at der bliver eksperimenteret i disse kampe. Dette heller ikke en undtagelse i aften, hvor nye taktiske overvejelser kan blive afprøvet.

Kampen giver en mulighed for at se nogle ting vi kunne tænke os at prøve af inden efterårssæsonen går i gang. Når vi kommer tilbage fra ferie går vi lige på og får ikke mange muligheder for at prøve ting af. Derfor er kampen i aften en god mulighed for at prøve noget af det af, som vi har diskuteret igennem sæsonen.

 

Allerede den 8. maj kunne VSK Aarhus med en sikker 3-0 sejr over Kolding Q sikre sig bronzemedaljer i årets 3F Liga. Derfor har spillerne i lang tid kunne sole sig i medaljens skær.

Vi har haft en rigtig god stemning i truppen. Jeg synes vi har passet vores træning rigtig flot, er ikke gået ned i kadence og har holdt en høj træningsintensitet. Eksempelvis havde vi til gårsdagens træning et par og tyve spillere til træning. Spillere som alle giver den max gas, og det synes jeg lover godt for vores kamp mod Fortuna Hjørring i dag.

 

Kampen er den eneste træningskamp på denne side af sommerferien. Efter sommerferien er der en plan om 1-2 yderlige træningskampe inden det 3. august går løs med Den Nye Kvindeliga. Hvad sommerferien skal bruges på for Allan Nørgaard lyder det:

Jeg skal lade batterierne op. Jeg skal direkte hjem fra fyraften og bruge noget tid derhjemme. Det er ikke meget jeg er hjemme når sæsonen er i gang og derfor skal der selvfølgelig gøres lidt ekstra der. Jeg skal naturligvis også løbende tale med vores cheftræner – Vi har set nogle spillere an i løbet af foråret, og der skal vi se om vi skal lave nogle aftaler med nogle af disse. Vi har flere spændende spillere i kikkerten, så det skal jeg nok også lave i sommerferien.