Menu

To VSK’ere udtaget til Kvindelandsholdet

image
Peter Arndal
19. december 2018 kl. 14:42
Vi kan ikke få hænderne ned. Vi hamrer begejstret på tastaturet for at fortælle jer, at Janni Thomsen og Rikke Marie Madsen begge er udtaget til Kvindelandsholdet træningskamp mod Finland i januar.
Landstræner Lars Søndergaard har været en flittig gæst til vores kampe i efteråret, og da Janni og Rikke Marie, har præsteret på højt niveau, er det fuldt fortjent, at de får chancen for at træne og spille med Pernille Harder og Co. på træningslejren på Cypern.
Janni Thomsen kom til VSK Aarhus for knap et år siden fra Viborg. Janni er 18 år og har spillet 32 kampe for diverse ungdomslandshold og scoret 8 mål.
Rikke Marie Madsen har tidligere spillet i Varde, og har først det seneste halve år spillet fast på vores 3F Liga hold. Rikke er 21 år og har spillet 28 kampe kampe for diverse ungdomslandshold og scoret 4 mål.
Den tidligere VSK’er Stine Ballisager Pedersen, der nu slår sine folder i norske Vålerenga, er også udtaget til landskampen. Du kan se hele truppen på DBU’s hjemmeside - https://www.dbu.dk/landshold/kvindelandsholdet/truppen - 
Stort tillykke til Janni og Rikke Marie. Vi håber, I får en stor oplevelse, og selvfølgelig, debut på Kvindelandsholdet. Også tak til alle spillere, trænere og ledere omkring 3F Liga holdet, der naturligvis også har en stor andel i denne succeshistorie for klubben. Ved Samlet Kraft!

Glad Formand
Kvindeformand i VSK Aarhus, Marie Greve udtrykker også sin begejstring til  redaktionen:
- Vi er utrolig glade og stolte på pigernes på pigernes vegne. Den enorme indsats, der leveres på banen, giver nu gevinst. 
Det er et stort cadeau til træningsmiljøet, som udover de to piger i høj grad også betinges af de mange dygtige medspillere. Trænerteamet skal helt sikkert også fremhæves for at være dygtige til at arbejde med den enkelte samt have et tæt samarbejde med vores 2. holds team. 
Rikke-Marie Madsen er et direkte resultat af den gode dialog og sammenhæng mellem trupperne, hvor hun på få måneder er lykkes med transition fra Kvindeserie til Kvindelandshold. 
Vi ønsker Janni og Rikke-Marie en rigtig god tur - de er fantastiske repræsentanter for VSK Aarhus
Luk