Menu

Stortalent til VSK Aarhus

image Den blot 17-årige Janni Thomsen skifter med øjeblikkelig virkning til VSK Aarhus, hvor hun er tiltænkt en vigtig rolle i forårets slutspil.
Michael Lynge
29. januar 2018 kl. 15:28

Midtbanespilleren fylder 18 i midten af februar og har tidligere spillet for Team Viborg, mens hendes første spark blev udført i Kjellerup hvor hun også i dag bor. Helt fra ungdommen har der ingen tvivl hersket om hendes talent og fra hun var U13 til U17 spillede også sammen med drengene i Kjellerup, inden hun i de seneste 1,5 år har spillet hos Team Viborg.

Jeg har valgt at skifte til VSK Aarhus fordi jeg manglede udfordring i Team Viborg. Jeg ville gerne prøve mig af på et højere niveau. Min plan var egentligt at spille U18 DM færdig i Viborg, men grundet at vores hold i foråret ville bestå af mange dygtige unge spillere, ville jeg gerne videre og spille med nogle, der er ældre. Det kommer jeg til nu, hvor jeg bliver den yngste spiller i truppen. Henrik ringede til mig i sommerferien og spurgte om jeg ville begynde at træne med i VSK Aarhus. Dette ville jeg godt og nu bliver det så på fuld tid, fortæller Janni Thomsen

Hvad forventer du dig af niveauet i VSK Aarhus og 3F Ligaen?

Nu har jeg jo trænet med det sidste halve års tid, og der kan jeg sige, at niveauet er højt. Jeg kunne mærke dette fra dag 1 og det er fedt. Jeg er kommet med noget fart og fysik. Jeg havde i starten vanskeligheder, da jeg skulle vænne mig til det høje niveau og kloge spil. Det gjorde at jeg havde lidt svært ved at vise hvad jeg kunne, men jeg synes jeg nu kommer mere i spil og kan vise noget at det jeg er god til. 

Foråret står på slutspil og en spændende kamp om 3. Pladsen – Hvad er dine forventninger på det personlige plan for foråret?

Jeg glæder mig meget til første kamp den 24. marts, hvor de vigtige kampe kommer. Mine forventninger er at jeg bliver en bedre og klogere fodboldspiller. Jeg håber selvfølgelig på at få spilletid, da det jo også er det jeg træner for, men det vigtigste for mig er at jeg udvikler mig som fodboldspiller. 

Forårssæsonens første kamp er som sagt den 24. Marts, hvor Brøndby IF kommer på besøg i det aarhusianske.