Menu

Profil og anfører forlader VSK Aarhus

image
Michael Lynge
01. marts 2018 kl. 12:57
Det er med stor ærgrelse men samtidig også en glæde at en af vores helt store profiler igennem de seneste sæsoner, Stine Ballisager Pedersen, forlader VSK Aarhus med øjeblikkelig virkning for at tiltræde hos norske Vålerenga.

Udover at Stine er anfører for holdet er hun også en del af A-Landsholdet og det er derfor en kolossal vigtig spiller som efterlader et hul. Om dette hul udtaler Henrik V. Andersen.

"Det er klart at tiden ikke arbejder for os. Vi når ikke at spille testkampe inde det hedder bif i pokalsemifinale. Så der skal vi spille med nyt midterforsvar. Heldigvis har vi fået Ravn ind som har gjort det fremragende. Så som det ligger nu så ligner det obel og ravn skal udfylde pladsen efter Stine. Det er selvfølgelig nogle store sko, og det er naturligvis ikke den nye Stine Pedersen vi ligner efter men en ny konstellation vi skal finde som også er bæredygtigt. Vi ønsker hende alt mulig lykke og jeg glæder mig også over at hun kan tage et stort step op i en god klub i en stor liga."

 

Du har været i flere klubbers søgelys. Hvad ligger til grund for beslutningen om netop Vålerenga?

Jeg fik et rigtig positivt indtryk af klubben, da jeg var deroppe for at prøvetræne. Faciliteterne er helt i top. Derudover er der kommet rigtig mange nye spillere og ny træner, som har store ambitioner, og det ville være fantastisk at blive en del af dette nye setup. Derudover er Oslo heller ikke alt for langt hjemmefra, og jeg håber ikke jeg får alt for mange problemer med at lære norsk, fortæller Stine Ballisager ;)

 

Du forlader VSK Aarhus som en stor profil og anfører – Hvad tager du med dig fra tiden i Skovbakken og VSK Aarhus?

Jeg ser kun tilbage på tiden i Skovbakken/VSK med glæde. Jeg har været der en del år efterhånden, og det skyldes selvfølgelig, at jeg har været så glad for det. Jeg har udviklet mig rigtig meget i Skovbakken/VSK, både som spiller og som person og det er jeg meget taknemlig for. Jeg kommer til at savne det rigtig meget, klubben som helhed, trænerne og ikke mindst mine dejlige holdkammerater.

 

Hvad kommer der praktisk til at ske nu?

Det hele er sket meget hurtigt, så jeg flytter faktisk allerede til Oslo på søndag. Det giver mig en rigtig god mulighed for at komme ind på holdet, inden turneringen starter sidst i marts. Jeg er lige nu i gang med 6. Semester af mit studie, så jeg får min bachelor til sommer. Disse fag kommer jeg til at følge fra Norge, så jeg kan gå til eksamen til sommer. Når jeg så starter på min kandidat efter sommer, forlænger jeg studietiden, så jeg får mere tid til at fokusere på fodbold.

 

Hvad vil du sige til alle de unge pigespillere i VSK Aarhus – En særlig hilsen til dem?

Bare fortsæt! Så længe i har motivationen og i nyder at spille fodbold, bliver i helt sikkert ved med at udvikle jer. Lige pludselig er det jer, der får chancen for at spille i udlandet. Vi vil gerne på vegne af VSK Aarhus ønske Stine alt muligt held og lykke og er så glade på dine vegne, om end du naturligvis vil blive savnet :-)