Menu

Ny spiller i VSK-Aarhus trøjen!

image
Marie Greve
04. december 2018 kl. 16:36
Her op til jul skal der lyde et stort velkommen til Olivia Holdt, der har valgt at skifte til VSK Aarhus fra Vildbjerg til slutspillet i 2019.

”Vi får en af de dygtigste spillere i hende årgang. Hun er teknisk stærk og har en stor spilforståelse der betyder hun kan træffe valg i højt tempo med bolden. Den del kommer ti at passe super godt ind i måden vi ønsker at praktisere fodbold i VSK Aarhus” indleder cheftræner Hans Paarup.

 

Olivia er dog ikke helt ny i VSK Aarhus, da hun i en lang periode har trænet fast med truppen som supplement: ”Jeg har trænet med en gang i ugen med holdet i godt et år nu, hvilket har været virkelig rart. Jeg føler mig allerede som en del af holdet, selvom jeg i princippet ikke er begyndt endnu. Pigerne har taget godt imod mig både på og udenfor banen.

 

Både hos Olivia og cheftræner Hans Paarup er der også enighed om, hvad skiftet kan give Olivia. ”Jeg forventer at blive mere moden i og med jeg skal bruge til at spille mere seriøst seniorfodbold, det skal understøtte min fortsatte udvikling” udtaler Olivia. Hertil tilføjer Hans: ”Olivia skal bygge på i det fysiske, så der er overskud til at sprinte i pres og være med til at stresse modstanderne i det høje pres vi ofte spiller med. Her har klubben et stærkt setup med fysisk træner Mads Karlsson i spidsen, der får god mulighed for at understøtte dette i hele opstarten.

 

Vi glæder os i VSK Aarhus over at en så ambitiøs og talentfuld spiller ønsker at være en del af vores miljø. Og det ambitiøse lægger Olivia heller ikke skjul på: ”Pernille Harder er et stort forbillede både op og uden for banen. Jeg tror på mig selv, og ambitionen er at opnå det samme som hende og om muligt mere.”

 

Hans Paarup anerkender ambitionerne: ”Olivia har store muligheder på sigt, og vi er glæde for at kunne bruge vores stærke miljø til at understøtte ambitionerne og viljen, hvilket forhåbentlig også vil gøre at hun accelerer hendes udvikling de kommende sæsoner.

 

”Nu glæder jeg mig bare til at komme rigtig i gang!” afslutter Olivia. Og det gør vi også – endnu en gang velkommen til klubben, vi glæder os til at følge dig.