Menu

Norsk bomber til VSK Aarhus

image Billedet er taget af "Støt Norsk Kvinnefotball"
Michael Lynge
13. december 2017 kl. 08:40
VSK Aarhus kan I dag præsentere tilgangen af norske Ingrid Kjensberg Nordbø.

Hun er 20 år gammel, og scorede i den netop overstående sæson 18 mål i 22 kampe. Hun kommer fra Hønefoss, der vandt 2. Division, men desværre glippede oprykningen da de tabte i kval-kampene. Selv peger spilleren på sin spilforståelse og teknik som spidskompetencer. Med de 18 mål er der ingen tvivl om at det er en spiller med selvtilliden i orden, og samtidig med evnerne til at afgøre kampe, som støder til resten af VSK Aarhus truppen i midten af januar.

Cheftræner Henrik V. Andersen udtaler følgende om den kommende VSK Aarhus spiller:

Vi havde tidligere Ingrid på besøg i et par prøvetræninger. Her faldt hun rigtig godt ind i truppen. Hun viste fine ting på træningsbanen og var meget åben og imødekommende overfor de andre piger! Det var i det hele taget meget positivt, så vi ser et spændende udviklingspotientiale i hende.

 

Ligesom så mange andre unge valfarter til Aarhus for at studere, er det også det som har lagt grunden til Ingrids ophold i det aarhusianske.

Jeg flytter til Aarhus for at studere på universitet. Og er glad for at jeg kan kombinere det med fodbold på højeste niveau. Jeg har været med til to træninger og synes niveauet er ”veldig bra”. Trænerne og spillerne virker meget flinke og hyggelige, og jeg glæder mig til at komme i gang, udtaler Ingrid Kjensberg Nordbø.

 

I spørgsmålet om hendes kendskab til dansk fodbold, vurderer hun det meget lig det norske:

For to år siden deltog jeg i Dana Cup, hvor vi bl.a. mødte Fortuna Hjørring, og derudover fulgte jeg med i det flotte danske resultat ved sommerens EM. Så jeg kender lidt til den danske fodbold, men må også indrømme at der er plads til større viden. Jeg håber at jeg kan bidrage både på og udenfor banen. Jeg vil meget gerne kunne bidrage med nogle mål på banen, og udenfor banen vil jeg gerne lære det danske sprog så jeg kan indgå i fællesskabet med de andre piger.

 

Ingrid har første træning 15. januar og vi glæder os til at møde hende. Derudover kan vi sige at vi i løbet af de kommende dage præsenterer yderlige to spillere, som også støder til resten af truppen når vi igen starter til januar. Så stay tuned J