Menu

KvindeserieNyt! VSK fortsætter sejrsstimen

image
06. maj 2019 kl. 18:30

VSK Aarhus damernes kvindeseriehold fortsættermed at vinde og ligger stadigvæk nummer 1. Forrige weekend gik det ud over Dybbøl, hvor VSK tog fra det sønderjyske med en 5-0sejr, og i går var Haderslev så taget til det nordlige Aarhus i en kamp mellem top og bund. I en kamp, der hverken blev rigtig intens eller velspillet, kom hjemmeholdet hurtigt på 1-0 ved Stine Bloch, der sparkede føringen ind efter nedfald fra hjørne. Der skulle gå 37 minutter, før det blev 2-0 på et langskud fra en velspillende Julie Terkelsen. Selvom der i perioder var klar spildominans og yderligere chancer til hjemmeholdet, forblev stillingen således til pausen.

VSK og den aktuelle indehaver af gruppens 1. plads lykkedes med at bringe mere tempo og højere pres ind til 2. halvlegs begyndelse. Afkastet kom allerede efter et par minutter, da den yngste Bloch endnu en gang kom på måltavlen – denne gang på oplæg fra Julie Terkelsen. Tempoet faldt igen derefter, og da VSK også kom på 4-0 på en alternativ hjørnesparkskombination mellem Julie Terkelsen og Trine Madsen forsvandt fokus og skarphed en smule. Derfor lykkedes det også for Haderslev at tage retur til det sønderjyske med en reducering. Slutstilingen 4-1 var dog mere end rigeligt, og VSK ligger fortsat i toppen – skarpt forfulgt af Kolding á point og Oure samt JAI, der i går spillede 2-2 og dermed begge mistede lidt terræn.

Næste kamp ligger søndag den 12. maj, hvor VSK drager mod Vejle-egnen for at møde Hatting/Torsted/Stensballe. Indtil da ser vi frem til – sammen med resten af VSK – #VedSamletKraft støtte op om VSK-dag onsdag den 8. maj og 3Fs bestræbelser på at sikre bronzemedaljerne!