Menu

Første forstærkning til VSK Aarhus

image Cecilie Johansen ses til højre på billedet i den gule trøje
Michael Lynge
16. juli 2018 kl. 12:54
Cecilie Johansen er lige nu til U19 EM med sine kommende VSK Aarhus holdkammerater: Matilde Lundorf, Signe Andersen og Janni Thomsen

Stortalentet Cecilie Johansen skifter i den kommende sæson 1. divisionsfodbold ud med 3F Ligabold når Vildbjerg bliver skiftet ud med VSK Aarhus.

Spilleren selv har haft fem rigtig gode år i Vilbjerg, hvor der sendes en stor tak til træner Kenneth Pedersen og andre som har lært den unge spiller mange ting. Nu ser hun frem til at forfølge sin ambition om 3F Liga fodbold i den kommende sæson.

Det har været en svær beslutning i og med, at der i Vildbjerg er mange personer, som betyder meget for mig. Men samtidig føler jeg mig også klar til at prøve noget nyt og få en masse udfordring her i VSK. Det niveau step som jeg står overfor i VSK, tror jeg helt sikkert kan udvikle mig endnu mere. Det indtryk VSK har givet mig indtil videre er et utrolig godt og seriøst træningsmiljø med en god kultur, hvor der bliver gået til den samtidig med, at man har det sjovt i fællesskabet - hvilket matcher meget godt de værdier, jeg har fået med fra Vildbjerg SF. 

 

I VSK Aarhus kommer hun til blive holdkammerat med flere af sine kollegaer fra U19 landsholdet, samt mange etablerede 3F Ligaspillere.

Jeg har altid været tiltrukket hold, der tør spille fodbold og gerne vil have bolden, og der synes jeg VSK passer godt ind. Jeg glæder mig til at lære en masse som en af de yngste i truppen, blive en del af holdet og håber selvfølgelig på at kunne bidrage med det, som jeg kan. 

 

Den sportslige sektor i VSK Aarhus ser også frem til at kunne indlemme Cecilie i truppen

Vi er rigtig glade for at Cecilie kan se sig selv ind i VSK Aarhus. I samarbejde med Vildbjerg SF har vi løbende haft en rigtig god og konstruktiv dialog om Cecilies udvikling, og at et skifte kunne være rigtigt for hende på nuværende tidspunkt. Derfor kender vi også Cecilie godt, og vi anser hende for at være en rigtig spændende spiller, der kan supplere vores trup med hendes mange fodboldmæssige styrker. Vi glæder os til at hun skal indgå fuldt ud i setuppet og at vi forhåbentlig kan være med til at bidrage positivt til hendes udvikling, fortæller Kvindeforman Marie Greve

 

Inden Cecilie kan have første dag på græs i Vejlby Risskov skal hun dog være med til at sikre Danmark et godt resultat ved U19 EM. Vi hepper på pigerne herfra. Den første kamp spilles onsdag kl. 15.00, hvor Tyskland venter.