Menu

Flere nye ansigter i VSK-trøjen

image
Marie Greve
14. januar 2019 kl. 07:04
Velkommen til Emilie Grønnebæk Rhode og Maria Denius

3F-ligatruppen er i denne uge startet op med fodbolden igen, og det har lignet nogle glade piger der igen har været samlet på grønsværen.

 

En af grundene til glæde, er også et supplement til truppen, hvor vi er stolte af og privilegerede, at Emilie Grønnebæk Rhode og Maria Denius til den kommende sæson har valgt at trække i VSK-trøjen.

 

”Både Maria og Emilie er dygtige spillere, som vi glæder os over, har tilvalgt vores miljø i VSK til deres fremtidige udvikling. Vi vil gøre for os bedste for at leve op til denne tillidserklæring” udtaler cheftræner Hans Paarup.

 

Begge spillere kommer til at kandidere i tæt konkurrence med den øvrige trup om pladserne på holdet, hvilket er med til at optimere det interne miljø. Begge spillere har VSK Aarhus haft fornøjelsen af henover efteråret, hvor de løbende har trænet med ved siden af deres respektive klubber IF Lyseng og Kjellerup IF.

 

”De gode relationer til andre klubber er altafgørende for os, i samarbejdet om den enkeltes udvikling. Vi sætter stor pris på de løbende samarbejder vi nu har haft med Lyseng, Vildbjerg, Kjellerup og tidligere Viborg. I fællesskab tror vi på, at vi kan sætte den enkelte spiller i centrum og finde de bedste løsninger over tid. Forløbene med Emilie og Maria er blot endnu et godt eksempel på dette, så stor tak til deres klubber for åbenheden og de konstruktive dialoger” tilføjer kvindeformand Marie Greve

 

De to spillere kommer med masser af potentiale, og Hans karakteriserer spiller sådan her:

”Maria har store kvaliteter som central midtbane, men kan også indgå i mere defensive positioner. Vi finder hendes blik for spillet, spændende og kan de hvordan det kan udvikles yderligere ved at vænne sig til tempoet i ligaen. Emilie har ligeledes vist sig godt frem henover efteråret, og hendes stærke offensive kvaliteter, der kan dække flere positioner fremad i banen. Der er ingen tvivl om, at de begge bringer noget nyt til truppen, og det bliver fedt at følge udviklingen henover foråret for de to”.

 

Vi glæder os til at se pigerne give den gas i opstarten sammen med resten af truppen!

Luk