Menu

Endnu en spiller skifter til VSK Aarhus

image Louise Bendtsen ses her i aktion for Vejle
Michael Lynge
18. december 2017 kl. 12:24
På under en uge har VSK Aarhus præsenteret ikke mindre end 3 spillere. Nyeste skud på stammen er Louise Bendtsen

Vejle Boldklubs erfarne forsvarsspiller Louise Bendtsen, skifter i januar til VSK Aarhus. Louise har tidligere spillet for Skovbakken Kvindefodbold, og kender derfor meget til klubben. Hun er den 3. Spiller på under en uge som bliver præsenteret i VSK Aarhus. De to andre var Ingrid Nordbø og Katrine Svane som ligeledes starter op i januar.

Hvad er det trænerteamet og VSK Aarhus har at tilbyde jer spillere?:

Et seriøst og målrettet set-up med gode faciliteter. Jeg kender klubben fra tidligere, så jeg ved, at truppen er harmonisk og har det godt socialt. Det spiller selvfølgelig også en rolle, fortæller Louise Bendtsen

 

Du har tidligere spillet i Skovbakken og nu været i Vejle i 5 sæsoner. Hvordan har det været at spille der?

Jeg har været glad for at være i Vejle, og jeg føler, at jeg har udviklet mig, både som spiller og som person. I Vejle har jeg været en af de mere rutinerede og erfarne spillere, og det håber jeg, at jeg ligeledes kan bidrage med i VSK Aarhus.

 

Nu kommer du til et hold som i modsætning til Vejle oftere er favorit i sine kampe. Hvad betyder det for dig som forsvarsspiller?

Jeg glæder mig til at spille på et hold, der har bolden mere. Et af mine udviklingspunkter er mit offensive spil, og det håber jeg, at jeg kan forbedre.

 

Imens Vejle Boldklub i foråret skal spille kvalifikation om at blive i 3F Ligaen skal VSK Aarhus modsat spille i mesterskabsspillet om at få medaljer. Desværre tabte VSK Aarhus den sidste kamp og røg helt ned på en 5. Plads.

Hvordan vurderer du VSK Aarhus styrke ifht. BSF og Kolding nu hvor du i efteråret har spillet imod alle tre hold?

Jeg ser de tre trupper som meget jævnbyrdige, men jeg mener, det er en fordel, at VSK Aarhus’ trup er intakt ifht. sidste sæson, hvor de vandt bronzen. De indbyrdes opgør bliver meget spændende og vigtige, fordi VSK Aarhus nu har henholdsvis 4 og 2 point, som skal indhentes.

 

Louises første træning bliver når hele truppen starter op i midten af januar. Indtil da står den på juleferie og selvtræning ligesom de øvrige spillere i truppen.