Amalie Thestrup hattrick sender VSK Aarhus til tælling

image
Michael Lynge
28. november 2018 kl. 10:55
I lørdags tabte VSK Aarhus på hjemmebane 3-2 til BSF, efter at være foran med 2-1 fem minutter før tid.

Der var store forventninger forud for dagens opgør. En VSK sejr kunne sikre en top-3 placering i grundspillet, men BSF har før drillet og denne kamp var heller ingen undtagelse. Allerede efter 9 minutter kom gæsternes store profil, Amalie Thestrup, på skudhold lidt udenfor feltet og kunne udplacere hjemmeholdets målmand Katrine Svane og gøre det til 1-0.

VSK kom mere med i kampen og fik først udlignet i det 29. minut inden føringsmålet blev sat ind 10 minutter inde i 2. halvleg. Ved stillingen 2-1 blev der dog dømt straffespark til gæsterne, men her havde Katrine Svane overhånden og kunne redde fra 11-meter pletten.

Længe så det derfor ud til en 2-1 sejr og en cementering af 3. pladsen. Men gæsternes Amalie Thestrup ville det anderledes og med 2 mål i henholdsvis det 85. og 86. minut kunne hun sikre gæsterne en 3-2 sejr og en god tur hjem.

Se målene her

9' minut: 1-0 føringsmål fra kanten af feltet. Målscorer Amalie Thestrup

29' minut: 1-1 udligning. Målscorer Rikke Marie Madsen

54' minut: 2-1 føring til VSK Aarhus. Endnu en gang Rikke Marie Madsen som målscorer

85' minut:2-2 udligning på mål af Amalie Thestrup

86' minut: Gæsternes Amalie Thestrup fuldender sit hattrick med 2-3 scoring og BSF sejr