Menu

Pokalbrag: VSK Aarhus - AaB

image Der var stor jubel efter straffesparkskonkurrencen mod Aarhus Fremad. Credit: Vildmedfoto.dk
Tobias Halskov
25. oktober 2016 kl. 14:19
Onsdag d. 26. oktober tager VSK Aarhus imod Superligaklubben AaB.

Vejlby Stadion vil onsdag ligge rammerne til pokalbraget mellem VSK Aarhus og AaB.

Der vil kl. 14.00 være pokaltapas for sponsorer og andre inviterede, inden man begiver sig mod Vejlby Stadion, hvor tredje runde af årets DBU Pokalturnering vil blive fløjtet i gang kl. 15.15.

VSK Aarhus ligger i skrivende stund på en 7. plads i 2. Divisions Gruppe 3, mens AaB ligger på en 8. plads i Alka Superligaen. AaB fik et enkelt point i weekendens kamp, hvor de hjemme tog imod FC Nordsjælland.

Det er to hold der har leveret mål og drama i DBU Pokalen. AaB kom ind i turneringen i sidste runde, hvor man tog til Nørresundby og slog værterne overbevisende med 1-5, bl.a. på to mål af den tidligere landsholdspiller Thomas Enevoldsen. VSK Aarhus skal spille sin tredje kamp i turneringen. VSK Aarhus åbnede turneringen mod Aarhus Fremad på Riisvangen. Her kom værterne foran 1-0, men VSK Aarhus kom tilbage i kampen og udlignede. Herefter vandt man kampen 6-5 i straffesparkskonkurrence. I næste runde tog VSK Aarhus hjemme i Vejlby imod Kolding FC. En kamp der endte 3-3 i ordinær spilletid, inden VSK Aarhus hev sejren hjem i det 114. minut.

Der er lagt op til drama og mål på Vejlby Stadion, når kampen fløjtes i gang kl. 15.15. Vi håber på at se så mange af jer, som muligt!

 

Entré:
Medlemmer af VSK: Gratis

Voksne: 100 DKK

Pensionister: 50 DKK

Studerende (med studiekort): 50 DKK

Luk