Menu

Jens Gjesing – ny cheftræner i VSK

image Foto: Ole Nielsen
Klaus Goeg
19. november 2018 kl. 20:37

Det bliver den tidligere superligaspiller i AGF, Jens Gjesing, der skal stå i spidsen for VSK´ s bedste herrehold i de kommende sæsoner.

Vi har lagt vægt på at finde en ung talentfuld træner, der både har evnen og viljen til at føre VSK tilbage i divisionerne. Jens er meget ambitiøs og han går ind til opgaven med et stor commitment. Han kender samtidigt spillertruppen, så hans parathed er stor, når han starter opgaven i begyndelsen af januar, begrunder sportschef Klaus Goeg, valget af Jens Gjesing.

Jens Gjesing kommer med erfaring som både spiller og træner. Efter sin fodboldopdragelse i VIK spillede Gjesing elitefodbold i 15 år i AGF. Det betød bl.a. 137 superligakampe og 16 U-landsholdskampe samt udtagelse til ligalandsholdet, inden han som 26-årig måtte stoppe den aktive karriere efter tre korsbåndsskader.

VSK trak Jens Gjesing ind som træner for Danmarksserieholdet i 2016-17, og det seneste 1½ år har Gjesing haft ansvaret for Aarhus Fremads DS-hold.

Som spiller var Jens Gjesing en elegant, boldsikker og teknisk velfunderet spiller, der samtidigt fysisk og taktisk påtog sig defensive opgaver. Hans mantra på træningsbanen var altid at være den bedste, så man hele tiden kan udvikle sig. Det tager han med sig ind i trænerjobbet i VSK, hvor han gerne vil se sit hold som boldbesiddende på højt teknisk niveau kombineret med en stærk fysik.

Jens Gjesing tiltræder en aftale, der gælder fra 1. januar 2019 og to år frem.

Samtidigt har den tidligere divisionsspiller, Mads Post, indgået en aftale som assistenttræner i samme periode. Mads Post er et kendt navn i VSK både som spiller og træner. Han har haft en kort pause i forbindelse med en familieforøgelse. Det er med stor glæde og høje forventninger, at vi ser Mads Post tilbage i klubben.

Med to så kompetente folk i spidsen glæder vi os til at starte forårssæsonen op og ser frem til spændende kampe i toppen af Danmarksserien.

Et stort velkommen til Jens Gjesing og Mads Post, der straks går i gang med at forberede den kommende sæson.

Jens Gjesing og Mads Post afløser den hidtidige trænerduo, Jesper Højlund, der af personlige årsager ønskede at stoppe, og Michele Demontis, der fik ophævet sin kontrakt for at tage til Odder som cheftræner.  VSK gerne benytte lejligheden til at sige et stort tak for indsatsen til Jesper og Michele. Vi ønsker jer god vind og håber at se jer tilbage i klubben på et senere tidspunkt.

 

For yderligere information:

Jens Gjesing, cheftræner, mobil: 61 31 05 02

Mads Post, assistenttræner, mobil: 51 22 22 96

Klaus Goeg, sportschef, 29 79 58 70

Luk