Menu

Optakt til Lystrup: Alle kampe gælder tre point

image
23. maj 2019 kl. 13:30

Det er sjovt at være en del af VSK Aarhus for tiden. En øjeblikkelig førsteplads i Danmarksserien efter to sejre i to topkampe: 5-0 over Viby IF og 1-0 over IF Lyseng.

På lørdag venter en udekamp mod Lystrup IF. En modstander som efter en del år som etableret hold i Danmarksserien ser ud til at måtte indstille sig på Jyllandsserie efter sommerferien. Dette betyder dog ikke, at der venter VSK Aarhus et nemt opgør. Tværtimod kan man forvente at møde et hold, der vil gøre alt for at bevise, at de stadig er i stand til at gøre livet svært for rækkens tophold.

Trænerteamet Gjesing og Post har siden deres tiltrædelse målrettet arbejdet på at professionalisere klubbens set-up. Det er derfor ingen overraskelse, at trænerteamet forventer, at spillerne lørdag yder en professionel indsats, som skal sikre tre utroligt vigtige point i oprykningsstriden. Mads Post fortæller: ”Vi skal hele tiden stræbe efter at dygtiggøre os på træningsbanen og vejen til succes kommer gennem hårdt arbejde. Det er den eneste måde, man kan overvinde sine konkurrenter på. Derfor er alle mand klar til at kæmpe for de tre point på lørdag”.

Et ægte tophold formår at spille med den samme disciplin og koncentration mod et tophold som mod et bundhold. Dette kræves derfor også for at slå et hårdtarbejdende Lystrup-hold, som VSK Aarhus i marts skulle bruge lang tid (samt en Lystrup-udvisning og et straffespark) for at nedkæmpe.

Mads Post udtaler om kampen: ”Lystrup har tidligere i sæsonen vist, at de kan drille topholdene. Vi skal dog ride videre på den bølge, vi er på i øjeblikket. Spillerne arbejder stenhårdt til træning og er meget læringsparate i forhold til den måde, vi gerne vil spille fodbold på”.

Kampen spiller lørdag kl. 12.00 på Lystrup Idrætsanlæg. Vel mødt.

Foto: Esteban Ezcurra