Menu

LØRDAG: Vigtig kamp og besøg af Duelund!

image
31. maj 2019 kl. 14:56

I ugens løb kunne man på VSK TV se et interview med cheftræner Jens Gjesing og Jacob Green-Pedersen, der sammen fortalte om VSK Aarhus’ fokus på talentudvikling målrettet professionel fodbold.

Lørdag kan man igen se Green, Gjesing og co. i aktion i bestræbelserne på at vende tilbage til 2. division. Der venter – igen - en kamp om tre vigtige point til oprykningsstriden. Et velspillende Aarhus Fremad-hold kommer til at teste VSK for alt, hvad det indeholder. På dette tidspunkt i sæsonen skal alle kampe vindes gennem maksimal koncentration.

I tidernes løb af Vejlby IK og IK Skovbakken opfostret mange talenter, og herunder også mange, der har nået øverste niveau. Blandt andet ingen ringere end Jens Gjesing selv, der har spillet over 100 Superligakampe. En af de spillere, som man fra klubbens side kan være rigtigt stolt af at have bidraget til at udvikle er Mikkel Duelund. Professionel fodboldspiller i Dynamo Kiev og på det danske U21-landshold.

Lørdag har Mikkel Duelund en individuel træning på kunstgræsbanen ved VSK kl. 11.30. Mikkel har lovet efterfølgende at skrive autografer i forbindelse med førsteholdets kamp på Vejlby Stadion.

Det er ikke hver dag, at en spiller fra en af Europas 25 bedste klubber, som allerede er blevet dansk mester to gange, kigger forbi Aarhus Nord.

Vi ses på Vejlby Stadion. Lørdag kampstart kl. 13.00.