Menu

God situation – samme opskrift

image
06. juni 2019 kl. 12:09

Da Jens Gjesing og Mads Post i vinters overtog styring i VSK Aarhus, lå man 3 point efter Nørresundby. Man indtog dengang rollen som under-dog, hvor man håbede, at man stadig kunne nå at være med om oprykningspladsen.

Denne situation er nu anderledes. Først og fremmest grundet et skifte i mentalitet, der har været i klubben. Det nye trænerteam har taget nye dyder med sig. Nu handler det om, at man vil skabe kampene og derigennem vinde. Det har derfor været et modigt VSK-mandskab, man har set hele foråret. Holdet har praktiseret en ny spillestil og hentet en masse point gennem offensiv og boldbesiddende fodbold.

Status er nu, at vi selv kan afgøre det hele. 4 point i de sidste to kampe vil sende os tilbage i 2. division. Faktisk er 3 point med stor sandsynlighed nok grundet en fornuftig målscore.

Man kunne fristes til at tro, at truppen spekulerede i den slags, men det gør de faktisk ikke. Drengene går efter 6 point i de sidste to kampe. Derfor kan man fredag forvente at se et VSK-hold på samme måde som, man har kunne se hele foråret. Nemlig med mod til at skabe kampen. Desuden kommer man til at se et hold, der sultne efter at gøre tingene færdige.

Som fodboldspiller er det den type kampe, som man elsker at spille, fordi det er så meget at vinde! Derfor kan man mærke, at alle mand glæder sig helt ustyrligt meget til at komme ud selv at afgøre rækken. Med andre ord er man ikke længere under-dog. Tværtimod sidder vi med en overhånd, som vi ville have gjort ALT for at få, da forårssæsonen startede. Den skal udnyttes!

Kampen spilles fredag 7. juni kl. 19.00 i Nørresundby.