Menu

Det handler om at vinde

image
13. juni 2019 kl. 12:23

Lørdag er der lagt op til den helt store fest på Vejlby Centervej i Aarhus. Dette skyldes langt fra kun, at vi håber, at vi er divisionshold, når dagen er omme: Festlighederne starter nemlig allerede 14.30, hvor VSK Aarhus’ Erhvervsnetværk mødes i VIP-teltet. Her skylder vi en stor tak til vores samarbejdspartner Stautrup Fest Udlejning, der blandt andet stiller telt til rådighed. Der vil være kampoplæg, samvær og spisning, mens vi varmer op til kampstart kl. 15.30. Hvis alt går, som vi håber, så garanterer vi også, at festen ikke slutter ved sidste fløjt.

Med rammerne omkring kampen på plads, skal der selvfølgelig også lyde et par ord om det, der foregår inde på banen:

Et enkelt point er nok til med sikkerhed at gøre VSK Aarhus til divisionshold efter sommerferien. Sådan er tankegangen dog ikke i klubben og truppen, så lad mig gøre det helt klart: Kampen skal vindes. Vi vil vinde hver gang. Dette kan lyde som en af de nemme klicheer, men man må ikke undervurdere hvor svært, det er at udføre denne tankegang i praksis. Det kræver, at man hver dag træner for at dominere kampene. Det kræver, at man aldrig stiller sig tilfreds, selvom man har vind i sejlene. Det kræver, at man altid jagter at nå det næste niveau. Dette mind-set har Jens Gjesing og Mads Post siden dag et dyrket i klubben og organisationen. Derfor er planen lørdag ikke anderledes end den har været hele foråret: Vi vil vinde over FC Djursland.

Vi oplever i øjeblikket en klub med rammer og et set-up, der dag for dag kommer tættere på næste niveau. Der foregår med andre ord en professionalisering, hvilket også har båret frugt på resultatsiden. Dette skal gøres færdigt lørdag!

Herfra en opfordring til alle: Kom på Vejlby Stadion og deltag i festlighederne. Slutteligt, en kæmpe tak til sponsorer og samarbejdspartnere, der gør dette arrangement muligt. VSK’s Erhvervsnetværk kommer til at blive en nøglefigur i fremtiden, hvor Aarhus Nord for alvor skal på fodboldlandskortet i Danmark.