Menu

3F-ligaholdet tabte til Brøndby

19. august 2017 kl. 17:21
I sin første hjemmekamp i 3F-ligaen tabte VSK Aarhus til de danske mestre fra Brøndby, som fortjent vandt en forholdsvis chancefattig kamp med 3-0, efter 0-1 ved halvleg.

VSK havde givetvis håbet at kunne ryste et Brøndbyhold, der har mistet en del profiler i sommerpausen, og prøvede fra kampens start at stresse Brøndby med et højt pres. Det gav en livlig start, hvor bolden ofte skiftede fødder, men uden at nogle af holdene rigtig fik sat spillet.

Efter et kvarters tid var det som om at Brøndby havde tilkæmpet sig et overtag. Brøndbys spil hang bedre og bedre sammen, og de var klart mest på bolden, mens VSK mere lurede på hurtige omstillinger.  Ingen af holdene spillede sig dog frem til egentlige store chancer.

I det 35. minut kom Brøndby foran 1-0, da Fatima Al-ful fik prikket bolden i mål efter et større klumpspil i VSK Aarhus-feltet. Resten af 1.halvleg var Brøndby i kontrol, uden det kastede deciderede målchancer af sig, og der kom ikke flere scoringer før pausen.

VSK Aarhus kom egentlig godt ud til 2.halvleg og tiltvang sig med fornyet energi også mere spil - der blev virkelig kæmpet - men chancer blev det ikke rigtig til. Brøndby havde fortsat overtaget og i det 66.minut blev det 2-0, da Brøndbys Hanna Persson blev spillet fri foran mål og scorede med et hårdt spark uden chance for VSK Aarhus-keeper Josefine Jørgensen.

Noget af en mavepuster for VSK , som dog knoklede videre så længe kræfterne rakte. Signe Andersen havde en enkelt mulighed for reducering, som hvis den var lykkedes måske kunne have bragt lidt spænding ind i opgøret, men det lykkedes desværre ikke for den ellers hårdt arbejdende angriber at få scoret.

I stedet blev det kort før tid 3-0 til Brøndby, da den indskiftede Maria Hovmark scorede på en friløber.

Kampen sluttede 3-0 til Brøndby, hvilket man ikke kan indvende noget mod.

Alle hold kan tabe til Brøndby. Det er bare med komme videre. Tilbage på træningsbanen og arbejde hårdt, så pigerne er klar til næste weekend, hvor holdet skal en tur til Varde.