Menu

Jyllandsserie

Vi er klubbens 3. hold, og spiller i jyllandsserien. Hos os lægges der stor vægt på at indarbejde et fast spilkoncept, der skaber et hold, hvor alle forstår deres positioner og roller på banen. Det giver samtidig den fordel, at vi hurtigt kan integrere nye spillere rent taktisk.

Vi forsøger også at skabe et sundt træningsmiljø, hvor der hele tiden er fælles forståelse for de formål, hver eneste øvelse bringer med sig til både holdet og den enkelte spiller.

Hele setuppet er afstemt i forhold til 2. holdet, så der er kortere vej fra 3. holdet til 2. holdet for dem, der har ambition om at spille på det højest mulige niveau. Det kræver, at der både trænes på at forbedre en god holdpræstation samt at udvikle den enkelte spillers individuelle egenskaber. Alt skal derfor afspejles tydeligt i en afvekslende træning, hvor der blandt andet fokuseres på taktisk forståelse, teknisk og fysisk træning samt indarbejdet holdspil. Det er vigtigt for os, at der er plads til spørgsmål og afklaringer undervejs, så alle kan være med i deres eget tempo.

Det er også meget vigtigt for os, at der er et godt socialt sammenhold imellem spillerne og med vores 1. hold. Derfor afholder vi forskellige arrangementer udenfor træningen, herunder en afslutningsfest hver sæson og alternative træningspas. Vi ser også hinandens kampe så ofte vi kan, og så træner vi på baner op og ned af hinanden, så vi hele tiden har oplevelsen af, at vi spiller på samme hold. 

Vi er altid på udkig efter nye spillere, så kom endelig forbi til en træning og lær os at kende.

TRÆNINGSTIDER

  • Mandag, bane 13: kl. 18:30-20:00
  • Onsdag, bane 13: kl. 18:30-20:00

Ønsker du at spille fodbold for vores hold i jyllandsserien, kan du kontakte nedenstående trænere og aftale en prøvetræning.

Holdets stab

Holdleder
ingen pic
Anni Wilhelmsen
Assistenttræner
ingen pic
Cecilie Esbjerg
Træner
profil
Nicklas Lind Jørgensen
Træner
profil
Martin Schjødt

Spillerliste

ingen img
Anne louise Bjerregaard
ingen img
Anni Wilhelmsen
ingen img
Cathrine Kure Pleth Nielsen
ingen img
Cecilia Kirk
ingen img
Cecilie Esbjerg
ingen img
Helle Fyhn Sanden
profil
Josefine Eg Bolko
ingen img
Line Christensen
ingen img
Louise Krøll Olesen
profil
Maria Raahauge
profil
Mette Hyllegaard Madsen
ingen img
Natasja Rovsing Jacobsen
ingen img
Nikoline Nielsen
ingen img
Sarah Byrialsen
ingen img
Simone Lundell Christensen
ingen img
Simone Mark Torstensen
ingen img
Sofie Høngaard Madsen
ingen img
Thea Maarslet Mikkelsen
ingen img
Victoria Bjerregaard
ingen img
Victoria Futtrup Dissing