Menu

Årets netværker i VSK Aarhus er valgt

image
VSK Aarhus Erhvervsnetværk
05. marts 2024 kl. 11:30

Den 28. februar 2024 havde Selected Car Leasing A/S i Silkeborg inviteret medlemmerne fra VSK Aarhus Erhvervsnetværk på besøg. Ved samme lejlighed blev Tage Ansø fra revisorvirksomheden Kovsted & Skovgård overrasket med kåringen som ’Årets Netværker 2023’.

Prisen ’Årets Netværker’ blev oprettet i 2019 af VSK Aarhus Erhvervsnetværk og tildeles hvert år den netværker, som modtager flest stemmer fra medlemmerne af netværket.

Efter afstemningsrunden i starten af 2024 stod det klart, at hele seks medlemmer var med i opløbet om titlen som 'Årets Netværker 2023':

• Rasmus Lund Petersen fra Skovbo Hjort Advokater
• Jens Dueholm fra Liftservice A/S
• Dag Christian Harling fra Sparekassen Kronjylland
• Johnni Breum Pabst fra Automekanikeren
• Trine Hermansen fra kommunikaTHion
• Tage Ansø fra Kovsted & Skovgård

Tage Ansø fra Kovsted & Skovgård modtog flest stemmer og løb derfor med titlen. Om kåringen siger han:

»Jeg bliver ydmyg. Det er den største anerkendelse, som jeg kan få fra mine netværkskollegaer. Det betyder selvfølgelig rigtig meget for mig«.

Aktiv bruger af netværket
Bag kåringen af Tage Ansø ligger begrundelser som blandt andet, at han:

• er rar og imødekommende
• møder veloplagt
• bidrager med gode input – faglig viden og sparring
• er et trofast medlem, som bruger netværket aktivt

Salg er ikke formålet
»Mit primære formål med medlemskabet af VSK Aarhus Erhvervsnetværk er ikke at få nye kunder – selvom det da nogen gange sker i praksis. Det er altid dejligt og bekræftende«, siger Tage Ansø og fortsætter:

»Medlemmerne kommer fra hver sin branche. Det betyder, at jeg udover at møde folk med forskellig baggrund finder paralleller, idéer og relationer, som jeg putter i rygsækken og bruger i min dagligdag«.

Tage Ansø har været medlem af VSK Aarhus Erhvervsnetværk siden opstarten i 2017.

Støtte til lokal fodboldklub er en bonus
»Jeg sætter stor pris på fællesskabet og den uhøjtidelige åbenhed, der er på møderne i erhvervsnetværket. Vi får udvekslet mange synspunkter og erfaringer. Og bruger hinanden både ’uden for og inden for banen’« fortæller Tage Ansø.

Han finder det særligt inspirerende at besøge de andre medlemmers virksomheder fysisk, få baggrundshistorierne og høre om planerne for fremtiden.

»At overskuddet fra netværket går til den lokale fodboldklub er en ekstra bonus. Jeg vil helt klart anbefale erhvervsnetværket i det nordlige Aarhus til andre«, slutter Tage Ansø.

---

Vil du vide mere om Kovsted & Skovgård?
Kovsted & Skovgård er en statsautoriseret revisionsvirksomhed med afdelinger i Risskov, Rønde og Ebeltoft.

Kunderne repræsenterer et bredt udsnit af dansk erhvervsliv fra vidt forskellige brancher. Revisorerne sætter en ære i at levere ydelser, der sikrer, at kunderne er på økonomisk forkant.

Besøg Kovsted & Skovgård på www.kovsted.dk – eller kontakt Tage Ansø på 70 22 09 99 for en uforpligtende snak om fx opstart af virksomhed, finansiering, budgetter, virksomhedsformer, etablering af bogholderi/administration, revision og regnskab samt rådgivning inden for moms, skat og selskabsstruktur.

---

Vil du med til netværksmøde hos VSK Aarhus?
Næste møde i VSK Aarhus Erhvervsnetværk er den 20/3-2024, kl. 7.00 hos VSK Aarhus på Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov – og du kan komme gratis med som gæst.

Læs mere om netværket eller spørg Niels Martin Thomsen på telefon 20 25 09 42 og mail martin@nmt-el.dk

Luk